ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α – ΠΕΜΠΤΗ 25/7/2019

kenthea-26-07-19-A

Την Πέμπτη 25/7/2019 πραγματοποιήθηκε Δημοσιογραφική Διάσκεψη από το Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α για ενημέρωση του κοινού με θέμα την διάθεση νερού με την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ» στην κυπριακή αγορά, αλλά και για την πρώτη συνεργασία με τις ΥΠΕΡΑΓΩΡΕΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.

 Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του, το Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α., ανακοινώνει την παραγωγή, εμφιάλωση και διάθεση νερού στην Κυπριακή αγορά, υπό την επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ».

Σκοπός της ενέργειας αυτής, είναι η ενίσχυση του ταμείου του οργανισμού, που στόχο έχει την ενδυνάμωση του οργανισμού για ευρύτερη διάδοση των κοινωνικών του προγραμμάτων ενάντια στις εξαρτήσεις.

Το εμφιαλωμένο νερό του Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α με την εμπορική επωνυμία «ΕΥ ΖΗΝ», θα διατίθεται σε πρώτη φάση σε όλες τις Υπεραγορές ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ από τις 22 Ιουλίου 2019.

Η επιλογή του ονόματος «ΕΥ ΖΗΝ» δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού η ενέργεια αυτή στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του Κυπριακού κοινού, προωθώντας μια ζωή και μια κοινωνία χωρίς εξαρτήσεις, που χαρακτηρίζεται από ποιότητα και πληρότητα.

 Το βασικό μας μήνυμα σε αυτήν την προσπάθεια είναι, Ενώνουμε χέρια ενάντια στις εξαρτήσεις!

Το εμπορικό  σήμα “Ευ Ζην” είναι ιδιοκτησία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. και η εμφιάλωση αυτού, έχει ανατεθεί στη βιομηχανία νερού «ΦΑΡΜΑΚΑΣ».

Γραφείο Τύπου
ΚΕΝΘΕΑ

kenthea-26-07-19-B