ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CHEVROLET SPARK

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ CHEVROLET SPARK

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩ. ΠΑΥΛΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑΟΥΖΟΣ

 

Στις 27 Δεκεμβρίου 2012 σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή, έγινε η κλήρωση του λαχνού του ΚΕΝΘΕΑ με δώρο ένα Chevrolet Spark. Τυχερός αναδείκτηκε η Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνκα, η οποία είχε αγοράσει αριθμό λαχνών για στήριξη του ΚΕΝΘΕΑ. Το αυτοκίνητο παραδόθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2013 σε τελετή που έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο της Γεω. Παυλίδης και Αραούζος στη Λευκωσία.

Εκ μέρους του ΚΕΝΘΕΑ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρός του Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊας και η Ανώτατη Συντονίστρια κ. Ζαρούνα. Εκ μέρους της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κοντού παρευρέθηκαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος, ο κ. Λοϊζου διευθυντής της Μητροπόλεως και ο ιερέας της Μονής. Εκ μέρους της εταιρείας παρευρέθηκε ο κ. Ντίνος Ομήρου. Ο Μητροπολίτης Κιτίου ανέφερε ότι το αυτοκίνητο θα διατεθεί για την παράδοση τροφίμων σε καθημερινή βάση σε άπορες οικογένεις της Μητροπόλεως Κιτίου. Ο Μητροπολίτης Ταμασού εξέφρασε τη χαρά του που το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα καλύψει μια τόσο σημαντική ανάγκη.

Παράλληλα με την παράδοση του αυτοκινήτου, ο Μητροπολίτης Κιτίου παρέδωσε στον Μητροπολίτη Ταμασού χορηγία ύψους €7.000 προς το ΚΕΝΘΕΑ δια τους σκοπούς της πρόληψης και θεραπείας των εξαρτήσεων στον τόπο μας. Ο Μητροπολίτης Ταμασού ευχαρίστησε εκ βαθέων καρδίας για τη διαχρονική ηθική και υλική στήριξη τον Μητροπολίτη Κιτίου και τον διαβεβαίωσε ότι τα χρήματα θα διατεθούν μέχρι και το τελευταίο σεντ για την αντιμετώπιση του φαινομένου των εξαρτήσεων.